Site Loader

Aventuri de gravidă – episodul 2

Am avut o urgență. Ni s-au terminat ridichile 😮 Iar copiii m-au terorizat că vor ridichi. Acum! I-am băgat în mașină și am plecat resemnată la Mega. Acolo i-am îmbarcat într-o mașină-cărucior. Vlad jos, Remus sus, pe acoperiș. (Mda… nu știu cum voi face cu 3). Greu e să împingi la căruciorul ăla când mai ai și un copil în burtă.

Mă rog, am luat ridichi. Uraaa! Pe TOATE! Și am mai luat și multe alte lucruri că doar nu iroseam un drum așa… Ajung la casă, mai erau două persoane înainte dar cu puține cumpărături. Așa că am avut loc să-mi pun și eu pe bandă tot ce aveam. În timp ce Vlad intra și ieșea din mașină, Remus se urca și cobora de pe acoperiș. Când aud: „Avem o problemă la casa asta, mutați-vă la alta!” Nu, nu, nu 😭

Copiii mișunau, eu eram epuizată de la sarcină și de la efort. Mă gândeam ce să fac mai întâi: să leșin sau să vomit? 🤔 Cu greu și cu mult noroc am reușit să mă mut la altă casă (abiținându-mă cu stoicism și de la leșin și de la vomat).

NOTĂ pentru mine: Când copiii vor ridichi, zi-le că le-a mâncat mama lui Rapunzel pe toate (ei știu povestea). Dacă totuși nu te cred și trebuie să te duci după ridichi, să iei DOAR ridichi.

Post Author: Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *