Site Loader

Chec sărat sau chec aperitiv

Ingrediente

150 grame de făină

5 ouă

Praf de copt (jumătate de plic – aproximativ 5 grame)

Șuncă (2-3 felii), cașcaval (3-4 felii), telemea de capră (70 – 80 de grame), măsline, porumb din conservă.

Ouăle le bat cu un tel. Nu trebuie separate albușurile. Șunca, telemeaua, cașcavalul și măslinele le tai bucăți mici și le amestec cu ouăle. Apoi adaug porumbul, făina și praful de copt.

Pun compoziția într-o tavă de chec (cu hârtie de copt) și îl bag în cuptorul preîncălzit la 180 de grade cam 50 de minute. 

Bineînțeles că se poate pune cam orice în acest chec. Ciuperci, feliuțe de crenvurști, piept de pui etc.

E foarte bun și la micul dejun, și la cină.

Post Author: Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *