Site Loader

Prăjitură cu zmeură

Ingrediente:

300 grame de făină
4 ouă
150 grame iaurt (sau 2-3 linguri de ulei)
150 grame de zahăr
un praf de copt
zmeură congelată/ proaspătă
esență de vanilie

Amestec cu mixerul ouăle cu zahărul, iaurtul, praful de copt, esența de vanilie și făina.

Torn compoziția în tava de cuptor în care am pus hârtie de copt. Pun zmeura deasupra. 

Bag prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180. O țin aproximativ 40 de minute. 

 

O scot și o las la răcit. În timpul ăsta o transform (temporar) într-o broască țestoasă. 

Apoi o tai (cu strângere de inimă) în formă de roboțel cu butoane de zmeură pe care îl pudrez cu zahăr. Pentru adulți, am ales varianta clasică.

Se poate face și cu căpșuni sau vișine. 

Post Author: Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *