Site Loader

Rețete de făcut cu copilul în brațe: Spumă de căpșuni cu frișcă și căpșuni în ciocolată

Rețeta asta e mai specială. Fără cantități. Fiecare pune după gust.

Ingrediente:
căpșuni
smântână pentru frișcă
zahăr pudră
ciocolată

Peste smântână pun zahăr pudră și bat cu mixerul până se face frișcă.

Căpșunile le bag la blender. Peste ele pun zahăr pudră după gust.

Siropul de căpșuni îl torn puțin câte puțin peste frișcă și amestec cu mixerul. Apoi pun spuma la frigider.

Topesc ciocolata la microunde. De data asta am avut ciocolată cu lapte. Dar arată mai bine cea neagră. Iau câteva căpșuni mai tari și le înmoi în ciocolată. Apoi le pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le bag la frigider până se întărește ciocolata.

Le folosesc pentru decor la spuma de căpșuni sau le mâncăm așa.

Post Author: Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *