Site Loader

Mesaj pentru mame fără timp sau bani

După ce am postat pe Facebook poza asta cu mine vopsindu-mi părul în baie, am primit câteva mesaje în privat de la mame din lista mea. Mi-au spus că se bucură că nu sunt singurele care se vopsesc acasă. Dar mi-au dat de înțeles că se rușinează. Și evită subiectul când vorbesc cu alte prietene.

Nu aveți de ce!!! E foarte bine că există femei care își permit (din punct de vedere financiar sau al timpului liber) să se vopsească la coafor. Asta făceam și eu până acum câțiva ani. Dar nu văd de ce ar fi o problemă să te vopsești acasă! Indiferent de motiv!

Dacă vă ajută, să știți că eu tot acasă mă epilez, mă pensez, îmi fac pedichiura și manichiura, eu îmi tund copiii și soțul. Și n-am nicio problemă să spun asta. Nu îndemn pe nimeni să facă la fel, nu judec pe nimeni care face altfel.

Am pus poza și aici, pe blog, ca să râdem (că motive de plâns sunt suficiente). Da, mi-au ieșit și șuvițe tocmai datorită copiilor. M-au tot întrerupt din vopsit, așa ca părul s-a colorat inegal. Și îmi place mult!

Asta mi-a amintit de o întâmplare recentă. M-am întâlnit cu o veche cunoștință care mi-a admirat culoarea părului. Și m-a întrebat unde mă vopsesc. Răspunsul meu a venit repede și sincer: în baie!

Vă doresc să aveți încredere în voi și să nu vă comparați cu nimeni!

PS Acum să nu vă așteptați să pun poze cu mine epilându-mă!

Post Author: Alina

2 raspuns la “Mesaj pentru mame fără timp sau bani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *