Ingrediente:
4 ouă
2 linguri de carne de pui
jumătate de morcov
20 de boabe de mazăre
1 plic de gelatină
sare
Eu am folosit o șurubelniță cu care am găurit fundul ouălor. Puțină mecanică în bucătărie nu strică. Am scos cu grijă conținutul, le-am spălat bine cu apă și le-am lăsat să se usuce.
Am fiert o bucățică de carne de pui cu un praf de sare. Separat, am fiert morcovul și mazărea.
Plicul de gelatină l-am dizolvat în 200 de ml de apă călduță (100 de ml din apa în care a fiert carnea și 100 de ml de la morcov și mazăre).
Carnea și morcovul le-am tăiat bucățele foarte mici și le-am băgat în ouă împreună cu boabele de mazăre. Am adăugat apa cu gelatină până le-am umplut.
Le-am lăsat la frigider 3 ore. Apoi le-am decojit.
Pare o muncă migăloasă, dar se fac destul de ușor. Dacă am reușit eu cu doi copii mici în preajmă, sigur reușește oricine.
Poftă bună să aveți!